top of page

UTSTÄLLARE 2023

Ett 50-tal författare och föreläsare, samlas på Majornas Bokmässa vid Stigbergstorget i Göteborg. Tillsammans skapar vi en sprudlande plats av kreativitet, kunskap och berättelser som vi hoppas skall inspirera, informera och kanske provocera våra besökare. En yvig och färgstark palett som visar svensk egenutgivnings sanna färger. Välkommen! Det är gratis inträde för besökare.

Bokmässans olika mötesplatser:

Independent-torget

På andra våningen i den rymliga lokalen "Skeppet"  i Sjömanskyrkan hittar du Independent-torget, där vi samlar en inspirerande och rik blandning av oberoende författare. Här finns böcker till försäljning och bjuder in till personliga möten mellan författare och besökare! Tillgänglighet via hiss finns.

Här kommer en fullständig presentation av utställarna att publiceras i april 2023.

Lyssna till litterära samtal och ta en fika! I nyrenoverade caféet på första våningen i Sjömanskyrkan huserar Textival med spännande seminarier, samtal och intervjuer under hela bokmässedagen! Detaljerat program släpps våren 2023.

Textival 

Gathenhielmska Huset

I Gathenhielmska Huset, som ligger tvärs över Stigbergstorget från Sjömanskyrkan, har vi samlat allt för barn och ungdom!

Gathenhielmska Huset med originalinredning från 1700-talet, ger en magisk stämning som bara den är en upplevelse.

Här bjuds workshops, högläsning och annat spännande för barn och ungdom.

Och nytt för i år: välkommen till den fantastiska trädgården bakom Gathenhielmska Huset och upptäck litteratur på ett annorlunda sätt!

bottom of page